Gizlilik Politikası


Gizlilik Politikası işlemi yüklemiş olduğunuz tüm uygulamaları, ayarları ve cihazınızda bulunan tüm kişisel verileri (hesaplar, kişiler, notlar, fotoğraflar, müzikler vb.) silerek, cihazınızı varsayılan fabrika ayarlarına geri döndürür.